Beslutningskraft

Beslutninger fastsætter organisationers skæbne. Det interessante er derfor, hvem der beslutter, da gode beslutninger altid begynder med de mennesker, der står bag. Så hvad gør lederne egentlig, når de mødes, og drøfter næste skridt? Hvilke og hvor mange data bruger de, og hvad er deres tilgang i øvrigt? Forsøger de at undgå at begå fejl, og dækker sig af?

Forskningen taler sit eget sprog: ledere adskiller sig væsentligt fra hinanden som beslutningstagere. Det gælder både i deres tilgang til selve beslutningsprocessen, men ligeledes med hensyn til at lære af den feedback, der kommer efterfølgende. Kvalificeret beslutningstagning handler nemlig ikke kun om den proces, der går forud, men ligeledes om måden ledere reagerer på efterfølgende.

Jeg tilbyder rådgivning omkring beslutningstagning, og giver både de enkelte ledere samt ledergruppen et billede af de vaner og tilgange, som påvirker lige netop deres beslutningsproces.

Målet er klart: at topledelsen bliver klogere sammen, og får styrket deres evne til at træffe gode beslutninger både som gruppe og som enkeltpersoner.

Læs mere

Min tilgang er drevet af en stærk overbevisning om, at topledelsen bliver bedre beslutningstagere, hvis de forstår psykologien bag og de dynamiske faser i enhver beslutningsproces.

Beslutningstagning er en vanskelig disciplin, som påvirkes af mange forhold – indre såvel som ydre – og derfor en disciplin, som skal trænes. Jeg inddrager forskningsbaseret viden og erhvervspsykologiske test – alt sammen med den hensigt at dygtiggøre topledelsens beslutningskraft.

Vis mindre